Diverse soorten stucwerk

Met ons stucwerk kunnen wij ieder type muur of plafond vlak en effen maken. Living Stukadoors voert de volgende soorten stucwerk uit:

Raapwerk

Zij uw muren erg scheef of bevatten deze veel oneffenheden? Dan kunnen onze stukadoors deze helemaal vlak maken. Dit doen ze door middel van raapwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een dikke laag pleister van minstens één centimeter. Dit type stucwerk wordt toegepast in alle gangbare ruimtes.

Lijstwerk

Lijstwerk is aangebrachte versieringen op de muren of het plafond van een woning of bedrijfspand. Door middel van lijstwerk geeft u uw woning of bedrijfspand een unieke, sfeervolle uitstraling. Onze stukadoors brengen tal van versieringen aan.

Spuitwerk

Nadat wij het stucwerk hebben uitgevoerd, spuiten wij een egale kleur op uw muur of plafond.

Beton Ciré

Met Beton Ciré voorziet u uw woning of bedrijfspand van een persoonlijke, moderne uitstraling. Deze stijlvolle betonlook is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Wij kunnen Beton Ciré toepassen op vrijwel iedere ondergrond. Van huiskamers tot in bedrijfskantines of horecagelegenheden en van aanrechtbladen tot badkamers: de krachtige betonlook brengt sfeer in elke ruimte. Ook leverbaar Beale Mortex.

Schuurwerk

Wilt u graag een volledig witte muur? Dan kan dit door middel van schuurwerk. Hierbij brengen wij een gipsachtige afwerking van circa drie tot vijf millimeter op de muur aan. De muur droogt dan egaal wit op en u hoeft deze niet meer te sausen. Door een mooi decoratief effect.

Buitenstucwerk en gevelisolatie.

Is de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand aan een opknapbeurt toe? Dan kunnen wij deze voorzien van perfect stucwerk. Hierbij stucen of isoleren wij uw buitengevel. Zo geven wij uw woning of bedrijfspand snel weer een representatieve uitstraling.

Lijstwerk en ornamenten

Met sierlijsten of ornamenten maakt u uw plafond of wanden helemaal af. Deze zijn het sierstuk van uw woning. Wij leveren diverse gipslijsten en ornamenten. Zijn uw sierlijsten of ornamenten aan vervanging toe? Ook dan kunt u bij Living Stukadoors terecht. Wij zullen dan een passend restauratieplan opstellen.

Andere werkzaamheden

Stucwerk is ons specialisme, maar daarnaast bieden wij u nog diverse andere diensten aan. Aangezien wij over voldoende ervaring en een ruim netwerk van bedrijven beschikken, kunt u ook bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Aanbouwingen en verbouwingen

Onze werkwijze

Living Stukadoors streeft altijd naar een klanttevredenheid van honderd procent. Om deze reden hanteren wij dan ook een klantgerichte werkwijze. Voordat wij met het stucwerk beginnen, bespreken wij eerst uw wensen en laten wij u de mogelijkheden zien aan de hand van stalen en voorbeelden. Vervolgens bieden wij u een, geheel vrijblijvende, offerte op maat aan. Als u hiermee akkoord gaat, dan nemen wij weer contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.